any time, non-stayer BGSET clubkampioenschap

Waarom “any-time”? Je kan op ELK moment, ZOVEEL pogingen wagen als je zelf wil.
Waarom “non-stayer” ? Non stayer is de eerlijkste wedstrijd. Wij rekenen erop dat je hiermee
eerlijk omgaat. Stayeren is dus verboden!
De parcours werden zo eerlijk mogelijk gemaakt, liefst met een aantal L-vormen erin zodat je vroeg of laat toch een tegen- of meewind hebt. De keuze van het wedstrijdmoment doe je zelf.
Het kan interessant zijn een poging te wagen op dagen met goed, windstil weer ;-).
Voor elke sport , “zwemmen”, “fietsen” of “lopen” en elke categorie “jeugd”, “heren”, “dames” zal een klassement worden opgemaakt.
Maar ook voor elke combinatie van sport binnen dezelfde afstandscategorie zoals: swim-run, swim-bike, bike-run en triathlon zal voor elke categorie “jeugd”, “heren”, “dames” een klassement worden opgemaakt. De combinaties dienen binnen dezelfde periode van 6 uur te
worden afgewerkt. Maw, kies je voor de volledige kwart-triathlon (dit is meteen de langste afstand), dan dient ook deze binnen de 6 uur afgewerkt te worden !
Ook voor de kwart afstand heb je voldoende tijd om je te verplaatsen naar de verschillende parcours. Omwille van veiligheidsredenen werd gekozen voor gescheiden parcours!


Er werden 3 vaste parcours aangelegd.
De wedstrijdperiode start elk jaar de dag na de nieuwjaarsreceptie en eindigt het jaar daarop een week voor de nieuwjaarsreceptie. Dit om de klassementen te kunnen controleren.
Je dient de gegevens van je poging in te vullen via de volgende link: https://forms.gle/uR5Z3dz1GXeFNZ7w6
Er is ook een veld in dit formulier voorzien om de link naar de logfile van je poging in te vullen. Zonder controleerbare link is je poging NIET geldig!
Bij alle sporten vertrekken we met een STILSTAANDE start op de meetnagel van “TECCON” voor het lopen en fietsen of voor het zwemmen met de handen gekruist over de rechtse oranje
hoekboei van de zwemzone in Vosselare Put. De finish is bij het plaatsen van je voet (bij het lopen) en je voorwiel (bij het fietsen) of het aantikken van de hoekboei of de markering bij het zwemmen. Je stopt je tijd pas na dit aantikken !

het recreatieve duursportteam van Deinze en de Leiestreek

0

Je winkelwagen

%d bloggers liken dit: