BGSET SANTA RUN

De Santa Run wordt georganiseerd door Blue Globe Sports Endurance Team (BGSET).  
Onze passie is duursport, onze missie is duursport voor het leven. Ongeacht leeftijd, geslacht, niveau, huidskleur, iedereen is welkom in ons team. Wij vinden dat iedere sporter ongeacht het niveau recht heeft op professionele en op basis van wetenschap geschoeide begeleiding.
We willen mensen een sportieve beleving aanbieden op een ludieke manier in een gezellige kerstsfeer. De run gaat door de kerstmarkt op de Markt en door de sfeervol verlichte Brielmeersen.  De best verklede loper verdient dan ook een prijs.  De eerste drie vrouwen/mannen per afstand krijgen een prijs.
Iedereen krijgt een goodiebag bij het inruilen van zijn/haar startnummer bij het onthaal in het Sint-Hendriks College.
Iedereen die deelneemt steunt het goede doel, van iedere inschrijving gaat 2 euro integraal naar het MPI van Deinze. 
Het parkoers gaat vanaf de kerk van Deinze over de markt tot aan het Congoplein. Via de doorgang naast villa Van Thuyne gaat het via het kaandelpark richting stadhuis. Daar kruisen we de Brielstraat en lopen door tot aan de Brielmeersen.  Seingevers wijzen u de weg door de brielmeersen.
We komen terug langs de Leie tot aan de markt.  1 ronde is 5 kilometer.
Na de Santa Run kan u blijven plakken op de gezellige kerstmarkt.,Daar hebben we van BGSET ook een stalletje waar u iets lekkers kan nuttigen. 
De podiumceremonie is op het podium in het midden van de markt. Iedere deelnemer ontvangt een goodiebag bij het inruilen van zijn startnummer aan het secretariaat.
De kostprijs voor de Santa Run (min 16 jaar) is respectievelijk 8, 10 en 12 euro voor de 5, 10 of 15 km.  Daarvan gaat 2 euro naar ons goede doel: Heilig hart Deinze.
De KIDS-run (minimum leeftijd 5 jaar tot maximum 12 jaar) kost 4 euro.
Je kan online inschrijven via onze ticketservice. Breng zeker jouw unieke barcode mee om de registratie vlot te laten verlopen.
Er zal een kleedruimte en vestiaire voorzien worden, alsook de mogelijkheid tot douchen achteraf. Deze ruimte is gelegen in de Magritte zaal in het Sint-Hendriks college.
Parkeren kan op het Sint-Hendriks college.  De ingang is via de Guido Gezellelaan.
Je kan er parkeren op de speelplaats.  Volg de pijlen.  Een parkeerwachter wijst u een plaats.
De parking is open tot 22u45.  U kan ook parkeren op de parking van de Brielpoort.
Via het collegestraatje bereikt u heel gemakkelijk de markt en de start van de Santa Run.

Aanmelden

het recreatieve duursportteam van Deinze en de Leiestreek

0

Je winkelwagen

%d bloggers liken dit: