BGSET voorjaarsstage 29/03/2019 tem 31/03/2019

Op deze stage is er voor elk wat wils. De trainingen zijn aangepast aan elk niveau. Er is geen enkele verplichting, je kiest gewoon uit het aanbod! Wil je toch eens shoppen of uitslapen, ook dit kan 😉

Verblijf: We verblijven voor twee nachten in het hotel “Vayamundo” te Oostende. In dit verblijf zijn inbegrepen: 2 overnachtingen, 2 x ontbijtbuffet, 2 x  avondbuffet. Waar we het middagmaal nuttigen hangt van de situatie af. Voor €138 heb je dit alles met als toemaatje de inkom van het zwembad !

Fietsen: Er zijn twee fietsgroepen. Fietsgroep A voor de gevorderde fietser met “Gatien”. Fietsgroep B met “Kenny” geschikt voor de deelnemers die het toch iets minder snel willen.

Zwemmen: We zwemmen in het 50m zwembad van Oostende in zout water. Onze zwemtrainer “Jo” stelt een trainingsschema op, rekening houdend met verschillende niveau’s.

Lopen: Er zijn  2 loopgroepen. Loopgroep A met “Stefaan” , geschikt voor de gevorderde lopers.  Loopgroep B  met “Koen”, geschikt voor de deelnemers die interval en/of loopscholing, of het gewoon iets rustiger aan willen.

Trainingsagenda:

Vrijdag: Naar Oostende fietsen (70km) en/of avondloopje

Zaterdagvoormiddag:  fietstraining(60km – 80km)

Zaterdagnamiddag: zwemmen en looptraining

Zondagvoormiddag: ochtendjogging naar/van zwembad

Zondagnamiddag: Naar huis fietsen of korte fietstocht.

Dit alles onder voorbehoud en afhankelijk van het weer!

GELIEVE IN TE SCHRIJVEN VOOR 29 JANUARI !

De recreatieve duursportgemeenschap van Deinze

0

Your Cart

%d bloggers liken dit: