Juniors

Een kwalitatieve jeugdwerking  ligt aan de basis van elke sport. Voor het Blue Globe Sports Endurance Team is de jeugdopleiding prioriteit. Triatlon biedt een enorme troef,  deze sport bestaat immers uit drie disciplines die alle kinderen moeten aanleren.  Welke ouder wil zijn of haar kind niet zo breed mogelijk vormen? Welke ouder is niet op zoek naar zwemlessen? Bij de BGSET JUNIORS vind je alle basisvaardigheden van zwemmen, lopen, springen tot fietsen onder één dak. De infrastructuur van Blue Globe Sports is hierop voorzien.  Zo beschikken wij over een 20m lange zwemvijver, hebben we in de buurt Astene Dreef, het stadsbos van Deinze en uiteraard Vosselare Put om er te zwemmen, fietsen en lopen.  Onze “Endurance Juniors” worden goed omkaderd door gediplomeerde trainers.

Het is de bedoeling onze jeugd voor te bereiden op hun eerste triatlonwedstrijden en daarvoor werken we uiteraard volgens een bepaald trainingsschema.

Trainingen

Van begin juni tot eind september

Voor elke training in de zomer spreken we af aan BGS, Gentsesteenweg 166, 9800 Deinze

Zwemtraining in de zwemvijver van BGS: 

zaterdagmorgen van 8u45 tot 9u45

maandagavond van 17u30 tot 18u15

Looptraining in combinatie met core & stability en krachtuithouding:

maandagavond van 18u15 tot 19u00

woensdagnamiddag van 16u30 tot 18u

Op regelmatige basis doen we ook een beroep op externe specialisten en coaches voor het geven van specialisatietrainingen, wisseltrainingen etc.

Fietstraining:

zaterdagmorgen van 10u tot 12u

Van november tot eind mei

Voor de looptrainingen spreken we af aan BGS, Gentsesteenweg 166, 9800 Deinze

Voor de zwem- en fietstrainingen spreken we af aan Palaestra

Zwemtraining in Palaestra:

zaterdagmorgen van 7u45 tot 8u45

Looptraining in combinatie met core & stability en krachtuithouding:

maandagavond van 17u30 tot 19u00

woensdagnamiddag van 16u30 tot 18u00

Op regelmatige basis doen we ook een beroep op externe specialisten en coaches voor het geven van specialisatietrainingen, wisseltrainingen etc.

Fietstraining:

zaterdagmorgen van 9u30 tot 11u30

Voor het bescheiden inschrijvingsgeld van €150 ontvang je al deze trainingen, ben je verzekerd en krijg je één wedstrijdpakje. Wanneer je je inschrijft in de maanden september tem eind december 2017, ben je verzekerd en ingeschreven tot eind 2018.