WERKING VOLWASSENEN

Voor de volwassenen zijn er wekelijks groepstrainingen zwemmen, fietsen en en lopen. We streven ernaar om elke atleet een training op zijn niveau te kunnen aanbieden:

  • In het zwemmen zijn er trainingen met trainer en tevens verschillende individuele zwem-opties. De zwembanen worden telkens ingedeeld volgens niveau.
  • Fietstraining op zondag gebeurt in verschillende niveaugroepen. Beoogde trainingsprikkel is een lange rustige duurtraining.
  • Ook op onze looptraining richten we ons op een beoogde trainingsprikkel: een Long Slow Distance en/of Extensieve duurtraining. Hiertoe verdelen we ons in twee verschillende niveaugroepen.

Meer info over de trainingsmomenten vindt u op hier.

Check onderstaand document met het BGSET raamplan voor de trainingsprincipes bij onze trainingen.

Ieder voorjaar wordt er voor de volwassenen een trainingsstage georganiseerd (vrijdag-zondag).

Ook stippen we ieder jaar een aantal wedstrijden aan waar we als club met zoveel mogelijk leden aan de start proberen te staan. Ook de ploegentriatlon staat ieder jaar op het programma om de teamgeest te versterken.

We vragen ieder lid om zo veel mogelijk te trainen in clubkledij. De wedstrijden waaraan je deelneemt moeten verplicht in clubkledij worden afgelegd. Dit alles om onze sponsors te bedanken en de werking van de club mogelijk te maken.

Hoe lid worden?

het recreatieve duursportteam van Deinze en de Leiestreek

0

Je winkelwagen

%d bloggers liken dit: