Lid worden / Lidmaatschap hernieuwen ?

Om je bij ons aan te sluiten of je lidmaatschap te hernieuwen, volstaan het je verzekering en clublidmaatschap in orde te brengen en de online ledenfiche in te vullen.
1. BGSET lidmaatschap

Kostprijs is 100€ per jaar.

2. Verplichte verzekering

Onze leden zijn verplicht om een verzekering af te sluiten bij ofwel Triatlon Vlaanderen (3VL) ofwel Cycling Vlaanderen. Weet je niet wat je moet kiezen?  Kijk dan hier voor de tarieven en voorwaarden.

 2.1. Verzekering via 3VL: 

 Opteer je voor een verzekering via 3VL, dan betaal je het lidmaatschap én het bedrag van de gekozen formule in één betaling op onze clubrekening met volgende vermelding:
“Lidmaatschap &Verzekering 3VL   je naam & jaar lidmaatschap”.
Ons clubrekeningnummer : BE77 3630 3484 2642.

 Maak vervolgens een persoonlijk 3ntrance-profiel aan op de website van 3VL: (https://vtdl.triathlon.be/; 3ntrance-login).

  • Vervolledig uw “profiel” en vraag er een basislidmaatschap of licentie aan bij de club BGSET.
  • De club wordt via mail verwittigd en kan online uw lidmaatschap bevestigen van zodra we jouw betaling op onze clubrekening hebben ontvangen,
  • De werkdag nadien wordt het lidmaatschap onmiddellijk goedgekeurd door 3Vl. Men stuurt je vervolgens een bevestiging via mail.
  • Via uw 3ntrance-profiel kan je inschrijven voor wedstrijden en kan je uiteraard ook steeds uw lidmaatschap raadplegen/downloaden.

 2.2 Verzekering  via  Cycling Vlaanderen:

 Kies je liever voor een verzekering bij Cycling Vlaanderen, dan betaal je het bedrag van de gekozen formule (individueel of familie) op  de rekening van Cycling Vlaanderen. Denk er zeker aan om bij je aansluiting bij Cycling Vlaanderen BGSET als jouw club te vermelden!

Betaal vervolgens je BGSET lidmaatschap van €100 op onze clubrekening met vermelding “lidmaatschap & verzekering Cycling VL  je naam & jaar lidmaatschap”.
Ons clubrekeningnummer : BE77 3630 3484 2642.

3. Invullen Ledenfiche
Klik hier om de ledenfiche in te vullen.
Hiermee verklaar je het huishoudelijk reglement gelezen te hebben en verklaar je je ermee akkoord.
4. Waardebon
Voor de 100€ die je betaalt op de clubrekening krijgt u een waardebon van diezelfde waarde.    Deze kan gebruikt worden voor:
  • aankoop van clubkledij (dragen van clubkledij is, uit respect voor onze sponsors, verplicht op wedstrijden en trainingen).
  • aankoop van  BGS huismerken (Peaks, Tritan, Jolie), zowel kledij als accessoires met een  extra korting van 30%.
Link naar de site waar je kledij kan bestellen.
 
0

Your Cart

%d bloggers liken dit: