Lid worden ?

Wij vragen geen lidgeld.  Omdat  we graag als “team” naar buiten komen, vragen we je wel het eerste jaar een triatlonpakje, loop- of fietstenue (bedrag 100€ incl. btw) aan te kopen. De daaropvolgende jaren dien je een andere pakketje van BGSET-kledij aan te kopen van 100€ incl. btw (reknr. BGSET: BE77 3630 3484 2642) Uiteraard dien je ook lid te worden van Cycling Vlaanderen of Triatlon Vlaanderen. Het lidmaatschap kost op jaarbasis respectievelijk €28 tot €70.
Om je bij ons aan te sluiten, volstaat het:
 1) Een mailtje te sturen met de vraag “lid te worden van het Blue Globe Sports Endurance team” naar koen@blueglobesports.be .
2) Na bevestigend antwoord van het Blue Globe Sports Endurance Team kan je je lid maken van Triatlon Vlaanderen of Cycling Vlaanderen en “Blue Globe Sports Endurance Team” opgeven als club bij je aanvraag tot lidmaatschap. Voor het onderscheid tussen beide lidmaatschappen verwijzen we naar ons  HUISHOUDELIJK REGLEMENT
3) Je lidmaatschap bij Triatlon Vlaanderen is pas geregistreerd wanneer we de betaling van het lidmaatschap (€28, €40 of €70) en €100 (voor de kledij) op rekening van het Blue Globe Sports Endurance Team, BE77 3630 3484 2642,  ontvangen hebben en alle aansluitingsdocumenten en de medische fiche ingevuld en opgeladen zijn in de digitale module van Triatlon Vlaanderen. Je kan de documenten ook doormailen naar koen@blueglobesports.be of afgeven in de winkel. Door betaling van het lidgeld erkent het lid het huishoudelijk reglement gelezen te hebben en verklaart het zich hiermee akkoord. De medische fiche is geldig voor 4 jaar, vanaf 40 jaar is dit 2 jaar.
 LID WORDEN VAN TRIATLON VLAANDEREN    LID WORDEN VAN CYCLING VLAANDEREN
Indien je van plan bent aan meerdere triatlon- en duatlonwedstrijden per jaar deel te nemen, dan raden we je aan lid te worden van Triatlon Vlaanderen. Indien je maar enkele wedstrijden doet, kan het voordeliger zijn je aan te sluiten bij Cycling Vlaanderen, aangezien deze aansluiting je verzekert tijdens je fietstrainingen en  tijdens je loop- , zwem- en fitnesstrainingen. Voor het onderscheid tussen beide organisaties en de extra voordelen die wij bieden, verwijzen we naar ons HUISHOUDELIJK REGLEMENT
0

Your Cart

%d bloggers liken dit: