Volwassenen

Vanaf oktober tot eind februari fietsen we op zondagvoormiddag met de MTB en nemen we deel aan georganiseerde MTB-ritten. We spreken steeds om 9u ter plaatse af. De keuze van afstand is uiteraard vrij. Je bent steeds welkom!

Zwemtrainingen Palaestra

Van 1 september tot 30 juni  zwemmen we samen met de atleten van LTTD in de Palaestra op maandag, woensdag en vrijdag,van 7u tot 8u30.

Van 1 september tot 31 mei​ hebben we het volledige zwembad Palaestra voor onze club ter beschikking van 7u45 tot 8u45 op zaterdagmorgen. Dan zijn er trainers aanwezig om de zwemtechniek aan te leren of te verbeteren.

Voor elke training wordt de aanwezigheid opgetekend op een lijst. Per zwembeurt betaal je €2. De afrekening gebeurt tweemaandelijks.

Zwemtrainingen Vosselare Put

Van 1 mei tot 30 september zwemmen we op maandag-, woensdag- en vrijdagavond in Vosselare Put van 19u30 tot 21u. Je dient wel een abonnement van Vosselare Put aan te schaffen (ong. 18€ voor de hele lente/zomer).

Loop- en wisseltrainingen

Looptrainingen worden geörganiseerd door BGS op dinsdag- en donderdagavond om 20u. De leden van BGSET kunnen daar GRATIS aan deelnemen.

We doen op regelmatige basis een beroep op externe loop- of triatloncoaches om een loop- of wisseltraining te geven.

0

Your Cart

%d bloggers liken dit: