SPONSORS

Wij zijn een team van gepassioneerde sporters wiens doel het is iedere duursporter het beste te kunnen aanbieden in hun sport. Onze specialisaties zijn running, biking, swimming, triatlon en wandelen. De voet- en loopanalyses gebeuren door gediplomeerde podologen en sportschoenspecialisten. BGS beschikt ook over een zwemvijver om triatlon wetsuits van allerlei merken te testen. 

Onze 30 jaar ervaring binnen onze sector heeft ons niet alleen de klassieke installaties leren kennen. We hebben ook de evolutie gezien naar de huidige systemen en technieken. De evoluties binnen ons vakgebied volgen we dan ook op de voet op.
Hierbij wordt het voor ons elke dag duidelijker dat we moeten streven naar het ontwerpen van slimme gebouwen waarin alle technieken communiceren met elkaar.

We zijn een bedrijf actief in de verse voedingssector.
We respecteren de Aarde, het Water, de Lucht en de Dieren; grote Elementen.

Heerlijke stand of roeryoghurts  waarbij de fermentatie respectievelijk gebeurt in de pot zelf, of in een tank.

Als partner in technieken kunnen wij zowel voor industrie, KMO en residentieel tal van oplossingen bieden op vlak van elektriciteit, netwerken, domotica, HVAC, automatisatie.

Wij staan klaar met zowel advies als het uitwerken van een project.

Teccon is een innovatief landmeetbureau. Onze landmeters voeren dagelijks meetwerk uit in heel België en in het buitenland.
We zetten in op professioneel advies, nauwkeurige uitvoering en snelle levering.

Zwembaden Lannoo te Deinze is uw referentie voor aanleg en renovatie van bouwkundige zwembaden, ook voor installatie of herstellingen van technieken kunt u bij ons terecht. Door jarenlange ervaring en gedrevenheid in het vak bent u bij ons aan het juiste adres.

Bakken vanuit het hart met passie

Genot zit in kleine dingen !! Bij ons is alles ambachtelijk gemaakt met natuurlijke ingrediënten.
Een feestelijk buffet voor een echte zoetebek …

Haal meer uit de band met je dier. Elke dag delen we onze expertise met families en kwekers wereldwijd, om dieren gezonder en gelukkiger te maken. Welk type, ras of leeftijd je ook in huis hebt, wij gidsen je naar de juiste dierenvoeding en -verzorging.

In deze aangename winkelomgeving biedt AD Delhaize Deinze een ruim aanbod van verse producten, specialiteiten en huisbereide traiteurgerechten.

In 2021 werd een gloednieuwe verbruikersruimte ingehuldigd en genieten klanten voortaan ook ter plaatse van hun aangekochte producten of een heerlijke koffie na het winkelen.

het recreatieve duursportteam van Deinze en de Leiestreek

0

Je winkelwagen

%d bloggers liken dit: