START TO TRIATHLON 2021

Droom jij stiekem van het afwerken van een eerste triatlon, maar geen flauw benul van hoe je dit het best aanpakt? Ben je sportief en zoek je een nieuwe uitdaging voor 2021?

Duik dan mee in ons ‘Start 2 Triatlon’-avontuur! Laat je uit de windzetten door onze ervaren trainers & geniet vervolgens na 15 weken van jouw eerste triatlonbelevenis!

Vanaf begin april 2021 kan iedereen, met inbegrip van mensen zonder ervaring, starten in het Start 2 Triatlon – project van het Blue Globe Sports Endurance Team Deinze (BGSET).

Gedurende 15 weken word je klaargestoomd om aan een eerste (sprint)triatlon mee te doen. Er wordt gewerkt richting de sprintriatlon van Sint Martens Latem op zaterdag 11 juli 2021.

Afstanden zijn 500m zwemmen, 20 km fietsen (verboden in groep te rijden) en 5 km lopen. Heb je na het finisherevent de smaak te pakken?

Dan kan BGSET uiteraard de atleten verder van dienst zijn; dit binnen de gewoonlijke clubwerking.

KOSTPRIJS Start 2 Triathlon project

Deelnameprijs bedraagt € 100.

In ruil krijg je: Basislidmaatschap 3VL (ter waarde van €15); hierdoor ben je verzekerd tijdens zowel de groepstrainingen als tijdens alle individuele trainingen.

Groepstrainingen onder begeleiding van gediplomeerde trainers:

– 8 zwemlessen in het zwembad

– 6 open water trainingen in Vosselare Put – 15 looptrainingen 

– 14 fietstrainingen 

– 1 wisseltraining 

! de trainingsgroepen zijn volgens niveau! 

Je sport dus altijd met atleten van eenzelfde niveau !Een persoonlijk trainingsschema (individuele trainingen op maat via online platform) Wedstrijdbegeleiding op het finisher event Extra voordeel voor de dames: er is een speciale Start-2-korting bij de aankoop van een goede sport-bh bij BGS –> nl. – 20%! 

Wat is niet inbegrepen?

Wedstrijdinschrijving: dit breng je zelf direct in orde bij de opstart van het Start2-project.Toegang tot Vosselare Put voor het open water zwemmen (2 euro per beurt of 20 euro voor een seizoenskaart, waarmee je de ganse zomer kan komen zwemmen!)

VOORWAARDENWe hebben minimaal 10 deelnemers nodig om het project op te starten, dus spreek gerust je sportieve vriend(in) aan om ook deel te nemen ! 

Deelnemen kan vanaf de leeftijd van 16 jaar. 

Vereiste is dat je volledig nieuw bent in onze sport. 

Men moet minstens 150m kunnen zwemmen (zwemslag maakt niet uit!) 

Corona: alles is onder voorbehoud van mogelijke corona-maatregelen. Indien we niet kunnen opstarten, dan storten we het inschrijfgeld integraal terug.

Om te kunnen inschrijven dien je eerst een account aan te maken via:

het recreatieve duursportteam van Deinze en de Leiestreek

0

Je winkelwagen

%d bloggers liken dit: